kolmapäev, 12. veebruar 2014

Singitäidisega võileivatort


Tere jälle !

See singitäidisega võileivatort pole samuti täielikult minu valmistatud, kuid siiski aitasin selle tegemisel kaasa, seega võin ennast nimetada abikokaks . 

Koostis

Täidis:
18 röstileivaviilu
400 g sinki ( taine )
200 g toorjuustu 
400 g kurgisalatit
3 dl majoneesi
1 dl maitsestamata jogurtit või hapukoort

Kaste:
2 dl majoneesi
2 dl maitsestamata jogurtit või hapukoort
1,5 liha üldmaitseainet




















Valmistamine

Lõika sink kuubikuteks. Vahusta miksriga toasoe toorjuust, mõõda hulka jogurt ja majonees ning sega veel. Lisa kurgisalat ja singikuubikud, sega lusikaga segamini. Lao serveerimislauale 6 viilu röstileiba. Soovi korral lõika leivaviiludelt õhukeselt ära ääred, et tort jääks ilusama kujuga. Määri peale kolmandik täidisest. Lao veel kaks kihti leiba, määrides vahele, peale ja külgedele õhukeselt täidist. Kata fooliumiga ja aseta järgmise päevani külmkappi. Enne serveerimist kaunistada. Selleks sega kokku kaste ning kata tort külgedelt ja pealt ning kaunista endale meeldivate toiduainetega. Meie näiteks lisasime viinamarju, tomateid, kurki ja keedetud mune.

Ja nii ta meil valmis saigi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar